آشپزی نوجوانانه| چطوری نان برنجی یزدی بپزیم؟این روزها که مدارس باز شده است، حتما بین ساعت درس خواندن، دل تان یک میان وعده خوشمزه می خواهد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازفارس نوجوان، این روزها که مدارس باز شده است، حتما بین ساعت درس خواندن، دلتان یک میان وعده خوشمزه می خواهد. ما به شما غذاها و میان وعده های سریع و راحت را یاد می دهیم که در کنار خانواده تهیه کنید. این قسمت: نان برنجی یزدی مواد لازم برای 50 عدد: روغن صاف 200 گرم/ سفیده تخم مرغ یک عدد/ زرده تخم مرغ 2 عدد/ پودر هل یک قاشق چایخوری/ پودر شکر 150 گرم/ گلاب یک قاشق سوپ خوری/ آرد برنج 250 گرم/ آرد 150 گرم/ تخم خرفه به میزان لازم. روش تهیه: روغن را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه سفیده و زرده های تخم مرغ و هل را بیفزایید و 3 دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید. سپس پودر شکر را افزوده و مخلوط کنید. حالا گلاب و هر دو آرد را درون مایه فراهم کرده، بریزید و به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید و با برشگر به قطر 6 سانتی متر قالب بزنید. اینک خمیرهای برش خورده را در سینی چرب کرده، بچینید و تخم خرفه بپاشید. سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار دهید و نام برنجی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید. یادتان نرود رنگ این شیرینی پس از پختن نباید تیره شود و باید سفید بماند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |